CINE SUNTEM NOI?

Platforma online specializata în produse agro-zootehnice

Scopul nostru

îmbunătățirea practicilor de creștere, nutriție și management pentru animale.
Ne propunem să oferim fermierilor cunoștințele și resursele necesare pentru a-și gestiona efectiv efectivele și pentru a le asigura bunăstarea. În plus, căutăm să încurajăm inovația și adoptarea de noi tehnologii în industrie.

Lucram 24/7

Echipa noastră dedicată este disponibilă 24/7 pentru a se asigura că clienții noștri primesc cel mai bun serviciu posibil în orice moment.
Înțelegem importanța fiabilității și eficienței și ne străduim să depășim așteptările cu fiecare soluție pe care o oferim și pentru a vă oferi serviciul de calitate pe care îl meritați.

Cine suntem?

O echipa de profesionisti

specializați în produse zootehnice și furnizarea de utilaje și echipamente pentru fermele zootehnice. activitatea noastră de bază este axată pe sprijinirea sectorului agricol prin oferirea de soluții inovatoare și de calitate pentru îmbunătățirea productivității și eficienței operațiunilor de producție. Suntem dedicați să ajutăm fermierii să crească animale sănătoase și fericite, astfel încât aceștia să poată oferi produse de calitate pentru consumatori.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru consultații. Echipa noastră este întotdeauna gata să vă ajute cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți. Suntem dedicați să oferim servicii excelente și îndrumări orientate spre soluții.

Am inceput activitatea in 2019

Din pasiunea si dragostea fata de animale

2019
Anul fondarii
19500
Produse in stoc
190
Companii cu care lucram
2
Locatii fizice
21
Membri in echipa
198
Proiecte finalizate